0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Wilbert Pigmans

Biografie Wilbert Pigmans

Wilbert Pigmans is een allround gezellige zanger uit Den Bosch. Geboren in 1992 en vrijwel dagelijks bezig met zingen. Hij was een tijdlang één van de vaste zangers van de bekende après skihut Rotterdam.

Zanger boeken of inhuren

In 2006 verscheen zijn eerste solo nummer “Meisje uit mijn dromen”. Daarna volgden tracks die het stuk voor stuk goed doen in de Nederlandse kroegen in binnen- en buitenland.

Boek de zanger van Toreador

Eind 2019 blies hij de hitsingle De Toreador van Jacques Herb nieuw leven in met een aanstekelijke beat. Deze track werd al snel opgepikt in het Nederlandse uitgaansleven als heerlijke gimmick.

Wilbert Pigmans boeken voor scherpste gage

Wilbert kun je als allround zanger boeken voor de meest uiteenlopende feesten. Van Oostenrijkse skihut tot Spaanse strandtent. Wilbert maakt er een feestje van.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Wilbert Pigmans boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties