0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Rollsisters

Biografie Rollsisters

De Rollsisters krijg je als je 2 foxy ladies bij een swingende 4 persoonsformatie samenvoegt. Samen zetten de dames en heren een spetterende show neer van muziek uit de jaren ’50. Maar ook nummers van nu worden in een 50’s jasjes gestoken.

Rock ‘N Roll band boeken of inhuren

De band speelt nummers van PatC Miller, The Stray Cats, Batmobile, Cherry Tess, De Gigantjes, Wanda Jackson, Elvis Presley, Imelda May en vele anderen. Deze Rock ‘N Roll band swingt de pan uit.

Boek een band

De muzikanten brengen hun enthousiasme voor de muziek uit de jaren ’50 graag over op het publiek. Het is dan ook al heel snel swingen geblazen met deze top band. Zeer geschikt voor o.a. dorspfeest, (rock ‘N Roll) festival of bedrijfsfeest.

Rollsisters boeken voor scherpste gage

De band speelt naast herkenbare klassiekers in een rock ‘n roll jasje, de allerbeste Rock ‘N Roll hits allertijden.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Rollsisters boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties