0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Phantoms

Biografie The Phantoms

De sixties band The Phantoms is opgericht op 10 september 1963 en is een heropgerichte band die zijn roots in de jaren ’60 heeft en waarvan Cliff Richard & The Shadows hun grote inspiratiebron is.

Sixties band boeken

The Phantoms, een te gekke sixties tributeband uit het Noorden van het land. Heropgericht in 2008 met in eerste instantie de volledige bezetting zoals die was in de zestiger jaren.

Covers uit de jaren 60

De afgelopen jaren zijn er enkele wisselingen geweest en nu is deze band weer helemaal klaar voor de toekomst! De mannen hebben allemaal zeer veel plezier in het laten herleven van de sfeer en de sound van de jaren zestig.

sixties muziek boeken tegen scherpe prijs

The Phantoms zijn;

Appie Bijlsma, slagwerk/zang.
Tjeerd Koning, leadgitaar/zang.
Simon van Gelderen, bass-gitaar.
Joop Bijlsma, rythm-gitaar/zang
Biem Visser, toetsen
Eddy Dykstra, leadzang

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Phantoms boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties