0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Twenty Sicks

Biografie Twenty Sicks

Twenty Sicks bestaat uit Leadzang/Gitaar: Danny Keetels Zang/(Contra)Bas: Raymond Sprenkeler en Drums: Carlo Lepelaars. Dit vrolijke trio speelt energieke no-nonsense Blues, Rockabilly, Rock ’n Roll en Americano.

Coverbands en artiesten boek je simpel online

De mannen hebben al wat jaartjes ervaring en stonden o.a. op Zwarte cross, 3FM en paaspop. Ze bewijzen met hun show dat je niet meer nodig hebt dan een Contrabas, gitaar en drum.

Twenty Sicks boeken voor scherpste gage

De muziek die de band speelt komt uit de jaren ’60 tot de klassiekers van nu en dan gespeelt in een eigentijds akoestisch TS jasje. Binnen no time staat de zaal te swingen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Twenty Sicks boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties