0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
HeavyLight

Biografie HeavyLight

opgericht in 2011 door Allart (Leadvocals en gitaar), Dylan (Toetsen), Sander (Bas) en Jeroen (Drums).
Ze brachten in 2013 de singles “Hey” en “Any Moment Now” uit, gevolgd door het 12 nummers tellende debuutalbum Your Kingdom in 2014 en hun single “temper” werd begin 2016 gereleased.

Symfonische Indierock van Hollandse bodem

Ze zijn veelvuldig gedraaid en live te gast geweest bij 3FM, Radio 538 en Radio 2, speelden in De Wereld Draait Door, Toppop3, zijn benoemd tot 3FM Serious Talent, Radio 2 Talent en werden met de eerste twee videoclips getipt op de officiële website van Coldplay.

Een optreden van HeavyLight is emotioneel en energiek, maar ook ingetogen.

Maakt grote podia klein en kleine podia groot.

Giel Beelen na een live-optreden: “Oh man, wat houd ik van HeavyLight! De boys weten me iedere keer weer te verbazen”.
De band heeft sinds de oprichting zo’n 150 liveshows gedaan.

Hoogtepunten

Enkele hoogtepunten: Breda Live, Radio 538 voor Warchild, Festyland, Brabant Open Air en het naprogramma van Paramore in de Heineken Music Hall.

foto credits:  Adrian Kuipers

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je HeavyLight boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties