0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
IMMERLAU

Biografie: IMMERLAU

In die jahren 80 Deutschlands gröster  Band, und noch immer eine Legende!
Aldus de bandsite, en voor het gemak doen we het hier verder even op z’n Nederlands.

mega-hits als Skandal im Sperbezirk

IMMERLAU boek je voordelig bij burolivemuziek.nlVolgens eigen zeggen zijn zij, Immerlau, de bedenkers van mega-hits als Skandal im Sperbezirk en Verdammt Ich lieb dich en toerden ze door Europa, Amerika en Japan, met o.a. Whitesnake en The Scorpions.
De opkomst van house, hip-hop en R&B deed rockmuziek tijdelijk de das om, maar nu zijn ze ZURUCK, heftiger en beter dan ooit, met alle grote hits uit Duitsland: van Ein Festival Der Liebe tot Live Is Live, van 99 Luftballons tot Heidi, en van Skandall Im Sperbezirk tot Nein Man.
Met een show die net zo goed een hilarische parodie als een waar spektakel mag worden genoemd. Het ultieme bewijs dat schlagers weldegelijk stoer kunnen zijn!

hardrock,  show en humor

Voor een ieder die vindt dat ‘Duits’ wel een stoere taal is. Voor een ieder voor wie een Oktoberfest meer is dan ‘met z’n allen aan een lange tafel zitten grote pullen bier drinken met op de achtergrond een standaar-schlager-zanger’.
Voor een ieder die van hardrock én van show houdt, die gevoel voor humor heeft, maar niet bang is om weggeblazen te worden, is er IMMERLAU, de ultieme kruising tussen Rammstein, Nena en Heino!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je IMMERLAU boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties