0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
IMMERLAU

Biografie: IMMERLAU

In die jahren 80 Deutschlands gröster  Band, und noch immer eine Legende!
Aldus de bandsite, en voor het gemak doen we het hier verder even op z’n Nederlands.

mega-hits als Skandal im Sperbezirk

IMMERLAU boek je voordelig bij burolivemuziek.nlVolgens eigen zeggen zijn zij, Immerlau, de bedenkers van mega-hits als Skandal im Sperbezirk en Verdammt Ich lieb dich en toerden ze door Europa, Amerika en Japan, met o.a. Whitesnake en The Scorpions.
De opkomst van house, hip-hop en R&B deed rockmuziek tijdelijk de das om, maar nu zijn ze ZURUCK, heftiger en beter dan ooit, met alle grote hits uit Duitsland: van Ein Festival Der Liebe tot Live Is Live, van 99 Luftballons tot Heidi, en van Skandall Im Sperbezirk tot Nein Man.
Met een show die net zo goed een hilarische parodie als een waar spektakel mag worden genoemd. Het ultieme bewijs dat schlagers weldegelijk stoer kunnen zijn!

hardrock,  show en humor

Voor een ieder die vindt dat ‘Duits’ wel een stoere taal is. Voor een ieder voor wie een Oktoberfest meer is dan ‘met z’n allen aan een lange tafel zitten grote pullen bier drinken met op de achtergrond een standaar-schlager-zanger’.
Voor een ieder die van hardrock én van show houdt, die gevoel voor humor heeft, maar niet bang is om weggeblazen te worden, is er IMMERLAU, de ultieme kruising tussen Rammstein, Nena en Heino!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je IMMERLAU boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie