0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Delen:

Livemuziek op jouw feest

Livemuziek op jouw feest? Je geeft een feest en daar wil je livemuziek bij. Er bestaat een redelijke kans dat je bent gaan zoeken en door de bomen het bos niet meer kunt zien. Begrijpelijk! Want wat is er een ongelooflijke keuze aan live artiesten in een relatief klein land als Nederland.

Livemuziek op jouw feest

Welke livemuziek op jouw feest?

Voor wie is het feest? Het is jouw feest! Dus jij bepaalt. Tenminste in sommige gevallen. Het is wel handig om te weten waarom je een feest geeft. Ga je trouwen? Plan je een bedrijfsfeest? Is het een surpriseparty voor iemand anders? Naast voor wie het feest is, is het ook handig om te weten wie het publiek is.

Heb jij een klein gezelschap van allemaal gelijkgestemden die dol zijn op klassiek of juist heavy metal dan wordt het uitkiezen al relatief eenvoudig. Bestaat je publiek uit een grote diverse groep, dan is het misschien raadzaam om te kijken naar een goede coverband die kan inspelen op de wensen van het publiek. Zo kun je diverse sferen neerzetten voor de diversiteit van jouw publiek.

Kijk ook naar de groepsgrootte. Verhoudingsgewijs past een duo beter bij een groep van 50 gasten dan een complete 6 tot 9 koppige band die weer beter past bij een plein- of tentfeest van 2500 personen.

Intentie van het feest

Wat heel handig is om te weten bij het kiezen van live muziek is de intentie van het feest. Ben jij jarig en wil je een groot feest geven en genieten van jouw favoriete artiest? Nou, top! It’s your party!

Geef jij een verrassingsfeest voor iemand dan kan het ook heel leuk zijn om een look a like / imitator in te huren. Hoe leuk als Michael Jackson, Abba of André Hazes op het feest verschijnt? Een teken dat je het feestbeest goed kent en het geeft direct een persoonlijk tintje aan het feest!

Is het een serieuze aangelegenheid zoals een jubileum of een afscheid dan is een meer ingetogen live optreden van een mooi duo of een solist wellicht de juiste keuze. Hier vind je bv hele sfeervolle items voor een trouwceremonie.

Type locatie

Naast jouw smaak en die van het publiek zijn de mogelijkheden en beperkingen van een locatie ook belangrijk. Ben je in een kantoorruimte, kerk of in de openlucht? Zijn er vaste stroomvoorzieningen, een podium, hoe zit het met de akoestiek?

Weet jij wel dat je live muziek wilt, maar verder niet goed wat er wel of niet kan of mag? Neem dan een professioneel bureau in de arm die jou kan helpen bij het maken van de juiste beslissing. Burolivemuziek.nl is gespecialiseerd in live muziek en weet exact wat er wel en niet kan. Vaak staat jouw antwoord al bij de veelgestelde vragen. Zo niet? Neem gerust contact op!

 

 

Fotocredits: Duo Little Breeze

Delen:

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?