0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Der Peter

Biografie Der peter

Der Peter… uit Oostenrijk…. Naast skiën heb ik echter nóg een grote passie namelijk zingen.

Voor ieder trendy Après-ski gelegenheid

Zanger Der peter is een entertainer in hart en nieren, zijn motto iedereen een gezellige avond die niet te vergeten is. Hij treed graag op voor jou en past zich volledig aan bij jouw show of evenement maar op zijn eigen manier een beetje van Peter en heel veel plezierige Oostenrijkse sfeer.

Boeken Après-ski artiest

Wilt u deze top Schlager zanger nu ook boeken in Nederland? Dit kan bij burolivemuziek.nl. Tijdens peters show is de duitse klederdracht natuurlijk niet te missen. En wordt er van u verwacht dat u elk woord kent van de welbekende duitse schlagers. Kent u het nummer “Heidi” wel? of wat dacht u van “Festival der liebe”!

Avondvullend? Het kan met… Der Peter

Peter is avondvullend te boeken waaronder Interactief podium spellen, decor, geluid & licht. Het publiek krijgt dan niet alleen een geweldige show maar Peter maakt het zo interactief dat er ook prijsjes gewonnen kunnen worden.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Der Peter boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties