0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Merel & Colin

Biografie Merel & Colin

Het duo Merel & Colin bestaat uit een perfect combinatie van easy listening en akoestische nummers. Zangeres Merel en gitarist Colin zijn de waanzege combinatie voor bijvoorbeeld een bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest.

Zangeres Merel

Als je denkt aan een ervaren en geschoolde zangeres komt Merel snel aanbod. Haar grote passie voor zingen zorgt daarom ook voor een intieme en mooie setting, ceremonies zijn daarom ook wel op haar lip geschreven. Merel is al vroeg op de basisschool begonnen met zingen en haar hele familie zong altijd al trots en graag met haar mee. Haar muziekcarrière is al begonnen vanaf de dag dat ze begon bij het kinderkoor. Vanaf dat moment is ze niet meer van het podium weg te denken. Ze heeft in meerdere musicals gespeeld, heeft mee gedaan met Zingen met Sterren en zelf het Junior Songfestival.

Merel & Colin boeken of inhuren

Merel speelt naast alleen ook vaak met verschillende muzikanten en bij verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, concerten en bedrijfsfeesten. Zo speelt ze het allerliefst met haar vaste gitarist Colin. Samen speelt het akoestische duo de meest uiteenlopende stijlen zoals pop, jazz, soul en R&B. Duo Merel & Colin spelen het liefste toch in een intieme setting zoals een huiskamerconcert of een bruiloft. Het duo kan namelijk het publiek heel dichtbij houden en het mooi emotioneel maken.

Naast prachtige intieme en muzikale momenten heeft Merel & Colin ook een geweldige stem en uitstraling om het feest of de borrel goed op gang te brengen en de sfeer er goed in te houden. De stijlen pop, soul, R&B en Jazz liggen hun goed en weten zij helemaal hun eigen draai aan te geven. Kortom een ervaren en veelzijdige zangeres en gitarist met geweldig geluid!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Merel & Colin boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie