0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Three Acoustic

Biogragie Three Acoustic

Professionele muzikanten die elkaar kennen via het Rotterdams Conservatorium.

3 zangeressen en een akoestische gitaar brengen de ultieme sfeer tijdens uw diner, borrel, receptie of andere bijeenkomsten.

 

Pop en soul

Three Acoustic boek je voordelig bij burolivemuziek.nlHartverwarmende samenzang met een gevoelige snaar… Bekende pop en soulnummers op eigenwijze vertolkt door 3 bijzondere zangeressen ondersteund door de warme klanken van akoestische gitaar.

Repertoire?
Pop- en soul hits uit de jaren ‘60, ‘70 tot en met nu, maar ook mooie ballads en jazzy repertoire ontbreken niet.
Nummers van o.a. Stevie Wonder, The Corrs, Aretha Franklin, Sting en Destiny’s Child.

‘60, ‘70 en met nu

Anders dan anders? Eigen arrangementen in (semi-)akoestische setting waarbij uiteraard de nadruk ligt op driestemmige samenzang, soms ingetogen/gevoelig maar ook stevig/swingend, recht uit ‘t hart gezongen

Er bestaat ook een dansbare versie: Three To Boogie! Perfect als finale of swingend blok tijdens uw evenement.

Sluit de avond bruisend af met POWER, GLAMOUR en SOUL. Stoelen aan de kant, iedereen op de dansvloer… We are here to PARTY!

Power en Glamour

Medleys van dance-classics… hot soul… pompende beats, stil blijven staan is onmogelijk!

Get the Disco Fever and be ready for a Brand New Day!!

Extra op verzoek: Lied op maat. Speciaal voor de gelegenheid geschreven liedteksten. Ter ondersteuning van een bedrijfspresentatie. Als persoonlijk detail op uw feest. Uw verhaal, door ons gezongen! We deden dit eerder naar tevredenheid van o.a. Carglass, Safari en Wieckse Witte.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Three Acoustic boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie