0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Three Acoustic

Biogragie Three Acoustic

Professionele muzikanten die elkaar kennen via het Rotterdams Conservatorium.

3 zangeressen en een akoestische gitaar brengen de ultieme sfeer tijdens uw diner, borrel, receptie of andere bijeenkomsten.

 

Pop en soul

Three Acoustic boek je voordelig bij burolivemuziek.nlHartverwarmende samenzang met een gevoelige snaar… Bekende pop en soulnummers op eigenwijze vertolkt door 3 bijzondere zangeressen ondersteund door de warme klanken van akoestische gitaar.

Repertoire?
Pop- en soul hits uit de jaren ‘60, ‘70 tot en met nu, maar ook mooie ballads en jazzy repertoire ontbreken niet.
Nummers van o.a. Stevie Wonder, The Corrs, Aretha Franklin, Sting en Destiny’s Child.

‘60, ‘70 en met nu

Anders dan anders? Eigen arrangementen in (semi-)akoestische setting waarbij uiteraard de nadruk ligt op driestemmige samenzang, soms ingetogen/gevoelig maar ook stevig/swingend, recht uit ‘t hart gezongen

Er bestaat ook een dansbare versie: Three To Boogie! Perfect als finale of swingend blok tijdens uw evenement.

Sluit de avond bruisend af met POWER, GLAMOUR en SOUL. Stoelen aan de kant, iedereen op de dansvloer… We are here to PARTY!

Power en Glamour

Medleys van dance-classics… hot soul… pompende beats, stil blijven staan is onmogelijk!

Get the Disco Fever and be ready for a Brand New Day!!

Extra op verzoek: Lied op maat. Speciaal voor de gelegenheid geschreven liedteksten. Ter ondersteuning van een bedrijfspresentatie. Als persoonlijk detail op uw feest. Uw verhaal, door ons gezongen! We deden dit eerder naar tevredenheid van o.a. Carglass, Safari en Wieckse Witte.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Three Acoustic boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties