0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Natalie Merfort

Biografie Natalie Merfort

Zangeres Natalie Merfort groeide op buiten Nederland in ons buurland Luxemburg en Berlijn. In Berlijn studeerde zij klassieke muziek. Aan het Rotterdams conservatorium studeerde zij vervolgende jazz- en popmuziek.

Passage

Met Passage heeft Natalie zich naast haar werk als singer/songwriter ook gespecialiseerd in muziek voor herdenkingsdiensten en uitvaarten. Volgens haar gezegde ook wel: “Ik wil Mensen inspireren, raken, aan het denken zetten, omhullen met liefde, laten genieten, ontroeren!

Jazz

In haar liedjes hoor je niet alleen pop- en jazzinvloeden, maar ook een vleugje wereldmuziek. Natalie werkt ook als klassieke zangeres en heeft samen gewerkt met organisten zoals Arjen Leistra, Eric Koevoets en Wouter van der Wilt. Regelmatig geeft ze concerten met haar klassieke Alma Trio, met de russische pianiste uit St.Petersburg.

 

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Natalie Merfort boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties