0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Floor Jansen

Biografie Floor Jansen

Rockvamp Floor Jansen is een stoere meid. Na haar afstuderen aan de rockacademie in Tilburg, waar ze klasgenoten was met Jacqueline Govaert en Danny Vera, ging ze spelen in diverse stoere rockbands.

Zangeres boeken of inhuren

Voor haar deelname in diverse rockbands ontving ze in 2018 de Buma Rocks! Exportprijs. Naast rockzangeres heeft Floor ook een ‘zachte’ kant en zong ze in het tv programma “Tiende van Tijl” een aria van Puccini.

Floor Jansen Boeken

In 2019 deed Floor mee aan het succesvolle AVROTROS tv programma Beste Zangers waarin ze oa een duet song met Henk Poort.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Floor Jansen boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties