0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Lody Franzen plays Fogerty (CCR tribute)

Biografie Lody Franzen plays Fogerty (CCR tribute)

Samen met bassist Fokko Drent uit Groningen doet Lody Franzen een ode brengen aan de muziek van John Fogerty van de memorabele band Creedence Clearwater Revival (CCR). Een waanzinnige tribute.

Tributebands boeken of inhuren

In een duo setting in het kleinere clubcircuit spelen Lody en Fokko uit het uitgebreide repertoire van CCR. De grootste hits komen voorbij. Een lange rij aan onverwoestbare hits.

band boeken bij Burolivemuziek.nl

De stem van Lody heeft een verbluffende gelijkenis met die van John Fogerty. Wanneer je je ogen dicht doet hoor je het typische geluid van John Fogerty.

Note: dit betreft de duo setting. Voor de travelin band kun je hier terecht. Deze is niet met Lody Franzen.

de beste tributebands vind je hier.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Lody Franzen plays Fogerty (CCR tribute) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties