0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Kate Ryan

Biografie Kate Ryan

Kate Ryan is een pseudoniem van Katrien Verbeeck (Tessenderlo, 22 juli 1980) en is een dance act uit de jaren 2000.

Kate begon tijdens haar schoolperiode met het coveren van Alanis Morissette en 4 Non Blondes.
Haar professionele carrière begon met het toeren met de Soapband als achtergrondzangeres.

hitsingle Désenchantée

De muziekcarrière van Kate Ryan startte in 2001, toen ze de best verkochte dancesingle in België ‘Scream For More’ uitbracht.
Een jaar later bewerkte ze het originele nummer ‘Désenchantée’ van de Canadese zangeres Mylène Farmer tot een nummer dat de hitlijsten veroverde.

Bekende 90’s act boeken voor scherp tarief

Daarmee bewees Kate Ryan voor het eerst dat ze de internationale hitlijst kon halen en de top van de hitlijsten over heel Europa kon bereiken – het nummer stond in de top 10 van de Europese hitlijsten en de Engelse dancehitlijsten. Er werden ruim 600.000 exemplaren van verkocht, wat een ongekend succes betekende voor haar.

zangeressen boeken of inhuren

Het debuutalbum van Kate Ryan Different, met de twee nummers ‘Scream For More’ en ‘Désenchantée’ werden in 2002 uitgebracht met over heel Europa een verkoop van meer dan 250.000 exemplaren, die goud en platina oogstten in veel landen.

Eurovisie songfestival met Kate Ryan

In 2006 deed Kate Ryan voor België mee op het Eurovisiesongfestival in Athene, Griekenland.

Tot op de dag van vandaag maakt Kate Ryan nog steeds muziek.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Kate Ryan boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties