0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Solid Harmonie

Biografie Solid Harmonie

De groep maakte in 1996 haar debuut met de single Got 2 Have Ya. Op dat moment bestond de groep uit Rebecca Onslow, Melissa Graham en Mariama Goodman. De single werd een flop, waarna Solid HarmoniE zich ging beraden op een andere sound.

Doorbraak met Ill Be There for You

In 1997 kwam de grote doorbrak met de single  I’ll Be There For You en het naamloze debuutalbum, dat in Nederland de nummer 1 positie behaalde en met goud werd onderscheiden.  De sound werd gevormd door producerer Max Martin, die al eerder werkte met onder andere Ace Of Base, de Backstreet Boys en Robyn.

Andere hits van Solid HarmoniE waren I Want You To Want Me, I Wanna Love You en To Love You Once Again.

90’s artiesten boeken?

Burolivemuziek is dé boekingssite voor 90’s en 00’s artiesten, waaronder
Haddaway
Robin S
2Unlimited
twenty 4 Seven

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Solid Harmonie boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties