0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Alley Girls

Biografie The Alley Girls

The Alley Girls” draaien meer dan 12,5 jaar mee in de showbusiness. In 1996 is het damestrio ontstaan en al snel maakte zij bekendheid met de geweldige formule van hun show: seventies!

Disco Soul and lots of Glamour

Zo waren zij te gast in vele bekende TV programma’s zoals: “Live and Cooking”, “Hollands got Talent”, “De Gouden Kooi” en “Wie is mijn Ex?” maar ook vele malen in het spraakmakende programma: “De Nacht Suite”.

Bekend van TV

Verder zijn de “dames”  met regelmaat te zien op grote landelijke evenementen als: De Gay Pride en De Tilburgse Kermis.

Liz, Florence en Christine vormen de huidige formatie. Hun nieuwe spetterende show, met een ode aan Micheal Jackson, heeft een hoog glamour gehalte waarin Diana Ross en The Supremes centraal staan.

GayPride en roze maandag

De spetterende jurken en choreografie maken het geheel compleet. Uw gasten staan swingend op de vloer en worden teruggebracht naar de 70’s.

De gehele show staat bol van de glitter en glamour, snelle acties en geweldige muziek.
In rap tempo volgen de nummers elkaar op en er is geen tijd om stil te blijven staan. Immers, het Motown geluid is succes verzekerd!!!

Want wie kent de bekende melodiën van o.a. Baby Baby, The Happening, You Can’t Hurry Love en  Brand new day, nu niet?

Andere Travestie acts zijn o.a.
Dutch Diana Ross
Lady Bla Bla
The Loving Angels

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Alley Girls boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties