0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Dutch Diana Ross

Biografie Dutch Diana Ross

de Dutch Diana Ross is een imitator show, maar niet zomaar eentje. Het is een glamourous show vol glitter & glamour die niet zou misstaan in de stad van de Glitter & Glamour Las Vegas.

Glitter & Glamour

Een muzikale reis waarin Glitter & Glamour, zoals deze ooit ontstond in Las Vegas, de absolute boventoon voeren. Een ijzersterke bühne-act ,waarin de meest prachtige showkostuums en de grootste hits van Big Diva Diana Ross, onlosmakelijk het handelsmerk vormen van The Dutch Diana Ross !

waanzinnige podium act

En last but not least : ook bij Diana Ross zelf bleef deze ‘kloon’ van de wereldster niet onopgemerkt. Tot tweemaal toe stonden de diva’s oog in oog met elkaar tijdens concerten van Diana Ross. En dat de Amerikaanse ster bijzonder onder de indruk was van The Dutch Diana Ross bleek wel uit de complimenten waarmee ze werd overladen. Een absolute bekroning op de glansrijke carriére van The Dutch Diana Ross.

Ervaar deze indrukwekkende show

The Dutch Diana Ross bewijst keer op keer dat het woord ‘Dutch’ overbodig is. Een sprankelende show waarin alle grote hits van Diana Ross de revue passeren : Baby Love, Stop! In The Name Of Love, Love Child, The Boss, Chain Reaction, I’m Coming Out en I Will Survive zijn slechts een greep uit het bijna onuitputtelijke swingende repertoire van The Dutch Diana Ross.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Dutch Diana Ross boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties