0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
De Pauwergirls
  • Info
  • Repertoire

Biografie De Pauwergirls

Dit mobiele trio zijn de meisjes van de radio en worden ook wel de Pauwergirls genoemd. Ze brengen voor elk publiek een passend repertoire. Vrolijke muziek voor iedere gelegenheid.

Muzikaal trio boeken of inhuren

De meisjes van de radio zijn Monique Huisman, Jasmijn Utermark en Aleid Borghardt. Ze hebben alle drie zeer veel ervaring in de muziek- en theaterwereld en zijn naast ervaren zangeressen o.a. ook actrice, theatermaker en choreografe.

Boek mobiel muziek

De dames zingen 3 stemmige zang en theater met een knipoog. Herkenbare liedjes uit de jaren ’40 tot nu. Veelal gebracht met een grap of een verrassende inval. Van de Andrew Sisters tot Caro Emerald en van luisterliedjes tot meezingers en hits waarop je een dansje kunt wagen.

Mobiel trio boeken

De Pauwergirls kunnen mobiel spelen zoals het past bij uw gelegenheid: zingen bij de entree, rondlopend tussen het publiek, een voorstelling en/of een centraal swingend optreden, met hun rijdende radio kunnen ze alle kanten op, binnen en buiten.

Seniorenprogramma

Voor senioren is een mooie voorstelling gemaakt met herkenbare liedjes van vroeger dat op iedere locatie kan worden gespeeld. Met muziek maak je contact…

De Pauwergirls boeken voor scherpste gage

Speciaal voor een personeelsfeestje of om vrijwilligers of mantelzorgers in het zonnetje te zetten brengen de ‘Meisjes van de radio’ een originele voorstelling waarin de gasten muzikaal worden bedankt voor hun inzet. Natuurlijk ook geschikt om een jubilaris of een jarige flink te verrassen!

Afhankelijk van de setting spelen de Pauwergirls een passend repertoire

Kerst
Senioren
Radioquiz

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Pauwergirls boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie