0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Pauwergirls
  • Info
  • Repertoire

Biografie De Pauwergirls

Dit mobiele trio zijn de meisjes van de radio en worden ook wel de Pauwergirls genoemd. Ze brengen voor elk publiek een passend repertoire. Vrolijke muziek voor iedere gelegenheid.

Muzikaal trio boeken of inhuren

De meisjes van de radio zijn Monique Huisman, Jasmijn Utermark en Aleid Borghardt. Ze hebben alle drie zeer veel ervaring in de muziek- en theaterwereld en zijn naast ervaren zangeressen o.a. ook actrice, theatermaker en choreografe.

Boek mobiel muziek

De dames zingen 3 stemmige zang en theater met een knipoog. Herkenbare liedjes uit de jaren ’40 tot nu. Veelal gebracht met een grap of een verrassende inval. Van de Andrew Sisters tot Caro Emerald en van luisterliedjes tot meezingers en hits waarop je een dansje kunt wagen.

Mobiel trio boeken

De Pauwergirls kunnen mobiel spelen zoals het past bij uw gelegenheid: zingen bij de entree, rondlopend tussen het publiek, een voorstelling en/of een centraal swingend optreden, met hun rijdende radio kunnen ze alle kanten op, binnen en buiten.

Seniorenprogramma

Voor senioren is een mooie voorstelling gemaakt met herkenbare liedjes van vroeger dat op iedere locatie kan worden gespeeld. Met muziek maak je contact…

De Pauwergirls boeken voor scherpste gage

Speciaal voor een personeelsfeestje of om vrijwilligers of mantelzorgers in het zonnetje te zetten brengen de ‘Meisjes van de radio’ een originele voorstelling waarin de gasten muzikaal worden bedankt voor hun inzet. Natuurlijk ook geschikt om een jubilaris of een jarige flink te verrassen!

Afhankelijk van de setting spelen de Pauwergirls een passend repertoire

Kerst
Senioren
Radioquiz

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Pauwergirls boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties