0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Ludwig Schwalbe

Biografie Ludwig Schwalbe

Ludwig Schwalbe kennen we natuurlijk allemaal al van de Oktoberfesten. Ludwig is eén van de geweldige Duitse Schlager artiesten die uw feest laat schitteren.

Oktoberfest

Oktoberfest staat er weer aan te komen en dat betekend genieten van de mooie feesten en van elkaar. Daar moet op gezongen worden, ludwig Schwalbe brengt sfeer met zich mee door zijn geweldige schlager nummers.

Muziekvideo

Door de muziekvideo van Ludwig Schwalbe krijgt iedereen gelijk in de feest stimmung!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Ludwig Schwalbe boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties