0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu

Oktoberfest bands en artiesten

Voor dé perfecte programmering is het boeken van de beste Oktoberfest bands en artiesten het allerbelangrijkste, zeker als je vooraf kaartverkoop heb. Een perfecte match zul je terugzien in de kaartverkoop of enthousiasme onder personeel.

Boek Oktoberfest bands en artiesten

Of het nu een (bedrijfs)feest is in het thema Oktoberfest/Schlagerparade of een openbaar feest, met de juiste livemuziek raak je meteen de juiste snaar bij jouw gasten. Burolivemuziek.nl helpt je graag met de perfecte line up.

Hieronder een selectie van de gezelligste en beste oktoberfest- en schlagermuziek.
En voor hulp of advies neem je hier rechtstreeks contact met René op.

Oktoberfest bands

Oktoberfest en Schlager artiesten

Oktoberfest bands en artiesten

Voor het boeken van alle bands en artiesten voor het gezelligste oktoberfest en schlagerfeest moet je bij Burolivemuziek.nl zijn. René helpt je graag adviseren en de juiste keuze te maken. Voor meer informatie over het boeken van livemuziek vind je hier een instructievideo.

Oktoberfest bands en artiesten boeken voor scherpste gage

Het Oktoberfest in München is een jaarlijks volksfeest wat door meer dan 5 miljoen mensen vanuit de gehele wereld word bezocht. Het feest begin traditiegetrouw op de eerste zaterdag na 15 september, exact om 12 uur en eindigt op de eerste zondag van oktober.

Boek een Oktoberfest band

Het feest staat bekend om zijn tradities. De burgermeester spreekt zijn jaarlijkse spreuk uit (O’Zapft) wanneer het eerste vat is aangeslagen en de traditionele klederdracht is lederhose voor de mannen en dirndl voor de dames.

En uiteraard word er veel bier gedronken. Hierom en mede door de grote mate van gezelligheid en saamhorigheid is het Oktoberfest een feest wat steeds vaker als thema word gebruikt voor feesten in Nederland.

Schlagermuziek boeken of inhuren

De livemuziek is een belangrijk onderdeel op de Oktoberfeesten. Kenmerkend voor de Oktoberfeesten zijn de blaaskapellen. De nederlandse varianten zijn de coverbands die de bekendste Oktoberfest- en schlagermuziek spelen.

Naast traditionele blaaskapellen kun je bij Burolivemuziek.nl ook bands en artiesten boeken die alleen het genre van Oktoberfest en schlagerhits ten gehore brengen. Een combi kan beter zijn indien je een gehele avond van livemuziek wil voorzien.

Schlager artiest of Oktoberfest band

In tegenstelling tot artiesten, die vaak maar 1 of 2 sets van 30 minuten optreden, is het in sommige situaties handiger om een Oktoberfest band te boeken aangezien deze vaak meerdere langere sets kunnen spelen.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste band of wil je advies over het samenstellen van een programma? Hier helpen we je graag verder.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?