0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Patricia van Haastrecht

Biografie Patricia van Haastrecht

Op 26 april 2021 werd de nieuwe track “Gravity” van Patricia van Haastrecht uitgebracht. Zij zong deze track in de finale van het tv programma “We Want More” en leverde haar een derde plek op.

Zangeressen boeken of inhuren

De track werd geproduceerd door Albert Harvey die eerder ook werkte met David Guetta, J Balvin, Mr. Probz en Marco Borsato. Patricia deed in 2019 mee met TVOH en zong daarin het nummer “Rise Up” wat meer dan 10 miljoen keer bekeken is op youtube.

Boek een artiest

Ook in 2019 was ze finalist in toen het tv programma TVOH en werd 2e. Daarna gaf ze meerdere uitverkochte concerten in Tivoli Vredenburg. En later dat jaar zong ze een duet met de Australische singer songwriter Guy Sebastian.

Patricia van Haastrecht boeken of inhuren

Patricia volgde een musicalopleiding bij Frank Sanders Akademie en een cursus aan het Complete Vocal Institute in Kopenhagen. En ze volgde tevens workshops bij Jeroen Krabbé, Karin Bloemen en Inge Iepenburg.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Patricia van Haastrecht boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties