0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Ruud Appelhof

Biografie Ruud Appelhof

Maak kennis met de steirische sensatie Ruud Appelhof. Einfach nur Stimmung!  De liefde voor de volksmuziek is hem met de paplepel ingegoten. In 1996 stond hij als kleine jongen voor het eerst op de bühne met zijn steirische harmonica.

Oktoberfest act boeken of inhuren

Nu is hij niet meer weg te denken uit de volksmuziek scène in Nederland maar ook in Oostenrijk kennen ze hem en heeft hij inmiddels een aantal keer in de top 10 van de Musiparade Karnten gestaan.

Boek Oostenrijkse volksmuziek

Ruud kan een feestje bouwen en een tent volledig op zijn kop zetten, Hij weet de juiste Stimmung te maken bij elk feest.
Zijn repertoire bestaat daarbij uit o.a. Zillertaler Schürzenjäger met Harmonika, Komm hol das lasso raus, hände zum himmel

Al jaren is Ruud één van de Stimmungskanonnen van de Tirolertent op de Zwarte Cross. Daar gaat hij, met duizenden uitgelaten bezoekers, volledig los in de tent.

Ruud Appelhof boeken voor scherpste gage

Ruud is in Nederland regelmatig op televisie. Zo was hij te zien bij ‘Holland’s got Talent’ en onlangs nog was Ruud te gast op RTL4 bij ‘The Big Music Quiz’ van Humberto Tan.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Ruud Appelhof boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties