0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Ruud Appelhof

Biografie Ruud Appelhof

Maak kennis met de steirische sensatie Ruud Appelhof. Einfach nur Stimmung!

Oktoberfest

De liefde voor de volksmuziek is Ruud met de paplepel ingegoten. In 1996 stond hij als kleine jongen voor het eerst op de bühne met zijn steirische harmonica.

Volksmusik

Nu, anno 2015, is hij niet meer weg te denken uit de volksmuziek scène in Nederland maar ook in Oostenrijk kennen ze hem en heeft hij inmiddels een aantal keer in de top 10 van de Musiparade Karnten gestaan.

Stimmung

Ruud kan een feestje bouwen en een tent volledig op zijn kop zetten, Hij weet de juiste Stimmung te maken bij elk feest.
Zijn repertoire bestaat daarbij uit o.a. Zillertaler Schürzenjäger met Harmonika, Komm hol das lasso raus, hände zum himmel

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Ruud Appelhof boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties