0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Supergaande

Biografie Supergaande

Supergaande zijn Nesim (Nesim Najih) en Qucee (Quentin Correia). 2 vloggers die wekelijkse (straat)interviews en items op hun youtubekanaal droppen. De mannen zijn met een half miljoen volgers rete populair.

Urban artiesten en rappers boeken

In samenwerking met Top Notch produceren ze wekelijks een talkshow waarin ze uiteenlopende gasten uit de muziek en youtubewereld op hun kenmerkende manier interviewen. Hiermee creëren ze hun eigen plek in de Nederlandse hiphopwereld, waar ze zelf ook roots hebben.

Boek een urban artiest

Als Supergaande dropten Quentin en Nesim gezamenlijk hun eerste singles ‘MOB’ en ‘Pardon Doe Normaal’ (die de gouden status bereikte) en zette zij de toon voor hun verdere muzikale carrière.

Supergaande boeken voor scherpste gage

Gedurende hun YouTube succes liet het tweetal ook steeds vaker hun muzikale talenten zien. Als DJ-duo zijn de twee steeds vaker te zien op festivals en clubavonden en bouwden ze ook individueel aan hun muzikale carrière.

Rappers boeken of inhuren

Zo was Nesim in 2015 al te zien in de 101Barz Megasessie, bracht hij in 2016 onder ‘Nesim Najih’, zijn eerste soloalbum uit genaamd ‘Altijd Dankbaar Nooit Tevreden’ en was hij vervolgens te horen op enkele samenwerkingen met Bizzey, Darryl en Keizer.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Supergaande boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties