0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Nikkie Kerkhof

Biografie Nikkie Kerkhof

Nikki Kerkhof is geboren in Sint-Oedenrode maar verhuisde op vierjarige leeftijd met haar ouders naar Australië, waar zij op elfjarige leeftijd lid was van de Minipops. Na haar terugkomst in Nederland zat ze bijna vier jaar in de formatie Eternity uit Sint-Oedenrode. Daarna trad ze op haar twintigste voor het eerst op met haar band Noah.

Zangers en Zangeressen boeken

Later vroeg de Eindhovense studentenband Eighty eight haar om als vaste zangeres de band te komen versterken.

Idols

Op 1 maart 2008 kwam Kerkhof als winnares uit de bus.  We kennen Nikkie Kerkhof allemaal van haar spetterende optredens en haar krachtige stem. In de finale zong Kerkhof naast mountain high en David danced  een duet met mede-finalist Nathalie: Queen of the Night van Whitney Houston. Ook bracht ze Hello World uit.

Top 40

De single Hello World kwam binnen op nummer 1 in de Nederlandse Top 40 en bleef uiteindelijk zeven weken in de hitparade staan.
In 2009 won zij de 3fm award voor de Beste Nieuwkomer.

Album Naked

In het radioprogramma van Giel beelen zong Kerkhof “Billie Jean van Micheal jackson” samen met Jason Mraz. In 2008 verscheen haar debuutalbum, Naked. De eerste single  bring me down , kwam uit op 29 september 2008 en werd direct verkozen tot Radio 538 Alarmschijf en TMF Superclip. Het nummer bereikte de top vijf van de top 40. Als tweede single werd gekozen voor What did i do.

Radio en Tv

Naast het feit dat Nikki regelmatig komt spelen bij grote radiostations als 3FM, Radio 538, Radio 2 en Q-Music, trad ze ook op in televisieprogramma’s waaronder Life & cooking, RTL Boulevard en werd ze genomineerd voor o.a. de Edison Award voor Beste Nieuwkomer, TMF Borsato Award, TMF Award beste vrouw.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Nikkie Kerkhof boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties