0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Nikkie Kerkhof

Biografie Nikkie Kerkhof

Nikki Kerkhof is geboren in Sint-Oedenrode maar verhuisde op vierjarige leeftijd met haar ouders naar Australië, waar zij op elfjarige leeftijd lid was van de Minipops. Na haar terugkomst in Nederland zat ze bijna vier jaar in de formatie Eternity uit Sint-Oedenrode. Daarna trad ze op haar twintigste voor het eerst op met haar band Noah.

Zangers en Zangeressen boeken

Later vroeg de Eindhovense studentenband Eighty eight haar om als vaste zangeres de band te komen versterken.

Idols

Op 1 maart 2008 kwam Kerkhof als winnares uit de bus.  We kennen Nikkie Kerkhof allemaal van haar spetterende optredens en haar krachtige stem. In de finale zong Kerkhof naast mountain high en David danced  een duet met mede-finalist Nathalie: Queen of the Night van Whitney Houston. Ook bracht ze Hello World uit.

Top 40

De single Hello World kwam binnen op nummer 1 in de Nederlandse Top 40 en bleef uiteindelijk zeven weken in de hitparade staan.
In 2009 won zij de 3fm award voor de Beste Nieuwkomer.

Album Naked

In het radioprogramma van Giel beelen zong Kerkhof “Billie Jean van Micheal jackson” samen met Jason Mraz. In 2008 verscheen haar debuutalbum, Naked. De eerste single  bring me down , kwam uit op 29 september 2008 en werd direct verkozen tot Radio 538 Alarmschijf en TMF Superclip. Het nummer bereikte de top vijf van de top 40. Als tweede single werd gekozen voor What did i do.

Radio en Tv

Naast het feit dat Nikki regelmatig komt spelen bij grote radiostations als 3FM, Radio 538, Radio 2 en Q-Music, trad ze ook op in televisieprogramma’s waaronder Life & cooking, RTL Boulevard en werd ze genomineerd voor o.a. de Edison Award voor Beste Nieuwkomer, TMF Borsato Award, TMF Award beste vrouw.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Nikkie Kerkhof boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie