0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
de SOG band

Biografie de SOG band

De SOG band is een hitmachine, die non-stop allerlei verschillende liedjes aan elkaar plakt, grappige mash-ups maakt, en op zoek gaat naar uitdagende combinaties in krachtige medleys.

Allround cover- en feestband

8 jaar geleden begonnen als studentenband is de SOGband nu geëvolueerd tot een professionele, rondrazende muziekfabriek, met knallende optredens door het hele land waar bij menig festival, tentfeest, studentenfeest, bruiloft of bedrijfsfeest het dak eraf is gegaan.

Repertoire

Het repertoire kenmerkt zich door zijn verassende diversiteit. Van stampende feestmuziek tot power ballands, met één ding gemeen; Het publiek gaat los!

Een verrassende combi van verschillende nummers geeft de band een originele en eigentijds geluid. Nieuwste dance hits gaan over in bekende meespringers, gaan over in Nederlandstalige meezingers, gaat over in Rock klassiekers. Alles komt aan bod en uiteraard in een muzikaal SOG jasje.

Radio Veronica

In een landelijke contest door Radio Veronica uitgeroepen tot 1 van de 3 beste coverbands van 2015, zijn bekende podia als de Melkweg en Paradiso al veroverd en is menig dorpsfeest veranderd in een feestende massa.

Met de SOG Band heb je gegarandeerd een geslaagd feest!

Deze band is overgegaan in de band HOTTUB HEROES.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je de SOG band boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties