de SOG band

Feestband, coverband, SOGband!
Opslaan
burolive
de SOG band

Nog geen antwoord op je vraag?

Het is ons doel om het boeken van livemuziek zo makkelijk mogelijk te maken en daar horen geen vraagtekens bij. Veelgestelde vragen

Wat klanten over ons zeggen

Klanten beoordelen ons met
384 beoordelingen
9.4
Van te voren wisten wij niet wat we konden verwachten maar Edwin maakt er echt feest van! Super groot pluspunt van Edwin is het ter plekke kunnen schakelen van de muziek keuze. Mocht het nodig zijn zullen wij Edwin in de toekomst zeker weer boeken.
Hefgroep-Kinderdam
12-06-2024
Wij zijn heel erg positief over de samenwerking! Na het vinden van de juiste band (Straatwaarde), hebben we nog wat problemen gehad bij de uitvoering van de wensen icm de locatie. Dit is uitvoerig besproken en uiteindelijk helemaal goed gekomen! Op de dag zelf nog even gebeld en toen ook vriendelijk geholpen, dus ik kan alleen maar positief zijn. Daarnaast krijgen we alleen maar positieve reacties gekregen op de band en DJ, ze hebben echt voor een groot feest gezorgd! Dank dank dank!
Lianne
11-06-2024
Zie boven, Zeer geslaagde avond, namens het bestuur van de feestvereniging!
Jaep
11-06-2024
Leuke bands , nette prijs . Goede service erg vriendelijk
Eelke
05-06-2024
Na het eerste contact hadden we meteen vertrouwen in dit boekingskantoor. Dit bleek later ook in alles. We werden op de hoogte gehouden en onze wens was alles geheim moest blijven. Die Power Buam heeft een geweldig optreden verzorgt. Wij hebben mede door dit optreden een geweldig feest gehad. Dank hiervoor.
Luc
03-06-2024
We hebben genoten van het optreden!!
Deborah
03-06-2024
.geweldig ik zou hun weer nemen , als ik weer wat te vieren had....
Irene en John
03-06-2024
René is een topper, reageert lekker snel en levert altijd een top band! Wij hadden deze keer bakeytown, en het dak ging er werkelijk af! Wat een heerlijke energieke band was dit!
Lammert
01-06-2024
Voor het eerst de muzikale boekingen van onze feestweek door Rene van burolivemuziek laten regelen. Alles is erg soepel verlopen; duidelijke communicatie, meedenkend en altijd en overal bereikbaar. Hartelijk dank voor alles en tot de volgende!
Arjen
01-06-2024
René van Burolivemuziek.nl was erg behulpzaam in het vinden van de juiste livemuziek voor mijn feest. Het gekozen duo, Cris & Hester, deden precies wat ik van hun verwacht.
Stephen Cannan
30-05-2024