0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Flair

Biografie Flair

Flair bouwde in haar bestaan een geweldige naam op in de discotheken, dancings en feesttenten, als TOP feest-formatie. FEEST in de juiste zin van het woord.

Live

Flair speelt graag live eigen hits voor u maar dat is niet het enige daarnaast alle nieuwe binnenkomers in de hit parades en uit de mega top 100 songs. Flair weet een eigen Flair aan hun muziek te brengen en zo mensen mee tenemen in hun verhaal, ze spelen nummers van onderanderen Lily Allen, Madcon, Lady Gaga, Katie Perry, Anouk, Scissor.

Dit is natuurlijk niet het enige waar de band goed in is want ze zijn in hart en nieren Nederlanders dus dat genre past hen ook goed!  Er bestaat geen feest zonder FLAIR!

Bandleden

Bent u ook zo benieuwd geworden naar de bandleden? Geen probleem burolivemuziek.nl stelt ze graag aan u voor!
Hester van der Vliet: Zang
Leo van der Fluit: Keyboards, Gitaar
Jan de Lange: Gitaar
Kees Klaassen: Zang, Gitaar
John Dekker: Bassist
Peter Smit: Drums

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Flair boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties