0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Too Hot To Handle

Biografie Too Hot To Handle

In 1992 Too Hot To Handle begonnen als echte vrouwenband in het disco-, dance- en coversegment is deze band na ruim 25 jaar uitgegroeid tot een bijzondere ervaren, energieke en zeer krachtige coverband-partyband.

Soul, disco en funk band boeken of inhuren

Van bruiloftsfeest tot personeelsfeest en van internationaal congres tot een festival. In binnen- en buitenland vermaard om de waanzinnige powerladies in deze fantastische band.

allround coverband

Oprichtster en drummer Isabella Proszkowski heeft de band tot een hecht TooHotTooHandle team weten samen te voegen en tegenwoordig werken ruim 60 professionele muzikanten samen die elkaar regelmatig afwisselen.

band voor bruiloft of evenement

Voordeel daarvan is, dat u altijd word getrakteerd op een super enthousiaste en super gemotiveerde band die elkaar muzikaal fris en scherp houden. Dat ziet u en dat hoort u.

powerladies on stage

Too Hot To Handle is méér dan een band. Inmiddels expert geworden op het gebied van feest en evenement en zij zorgen voor een zeer geslaagd feest.

Ooit begonnen als volledige meidenband maar nu met 1-3 geweldige mannen on stage, die sowieso sterk in hun schoenen moeten staan om de powerladies aan te kunnen.

Too Hot To Handle  boeken voor scherpste gage

Afhankelijk van de grootte van de band en het evenement komen er 1 tot 3 ‘Bad Boys’ mee, echter ‘The Ladies’ blijven altijd “The Boss on Stage”.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Too Hot To Handle boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie