0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Too Hot To Handle

Biografie Too Hot To Handle

In 1992 Too Hot To Handle begonnen als echte vrouwenband in het disco-, dance- en coversegment is deze band na ruim 25 jaar uitgegroeid tot een bijzondere ervaren, energieke en zeer krachtige coverband-partyband.

Soul, disco en funk band boeken of inhuren

Van bruiloftsfeest tot personeelsfeest en van internationaal congres tot een festival. In binnen- en buitenland vermaard om de waanzinnige powerladies in deze fantastische band.

allround coverband

Oprichtster en drummer Isabella Proszkowski heeft de band tot een hecht TooHotTooHandle team weten samen te voegen en tegenwoordig werken ruim 60 professionele muzikanten samen die elkaar regelmatig afwisselen.

band voor bruiloft of evenement

Voordeel daarvan is, dat u altijd word getrakteerd op een super enthousiaste en super gemotiveerde band die elkaar muzikaal fris en scherp houden. Dat ziet u en dat hoort u.

powerladies on stage

Too Hot To Handle is méér dan een band. Inmiddels expert geworden op het gebied van feest en evenement en zij zorgen voor een zeer geslaagd feest.

Ooit begonnen als volledige meidenband maar nu met 1-3 geweldige mannen on stage, die sowieso sterk in hun schoenen moeten staan om de powerladies aan te kunnen.

Too Hot To Handle  boeken voor scherpste gage

Afhankelijk van de grootte van de band en het evenement komen er 1 tot 3 ‘Bad Boys’ mee, echter ‘The Ladies’ blijven altijd “The Boss on Stage”.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Too Hot To Handle boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties