0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Zugabe

Biografie Zugabe

Wil je dat het publiek na afloop van het feest roept om; ZUGABE!  Dan moet je zeker deze Oktober en schlagerfest band boeken of inhuren.

Oktoberfest en schlagerfest band boeken

Dé band voor uw Oktoberfeest, Bierfeest, Tentfeest of elke andere gelegenheid waar der Saal op de Kopf mag.
We presenteren het beste van twee werelden: Duitsland en Nederland. En het publiek mag kiezen!

Voordelig bands en artiesten boeken

Een complete show met een interactie met het publiek. Zelfs de Duitse geraniums, houten hekjes en boerderijgeluiden mogen niet ontbreken.
En uiteraard zijn de verzoekjes geen probleem. Sterker nog; er worden bierviltjes uitgedeeld waarop men het verzoekje kan schrijven.

Oktoberfest band boeken voor scherp gage

“Als we ze kennen, dan spelen we ze. Als we ze niet kennen, dan spelen we ze ook, maar dan een stuk slechter…”  is een veel gesproken uitspraak van de zanger van de band Zugabe!

Zugabe boeken voor scherp gage

Maximaal entertainment en interactie met het publiek. De bandleden wisselen regelmatig van instrument en rennen soms zomaar het publiek in om op de tafels te gaan spelen. Tolle stimmung!

Herkenbaar repertoire

De (cover)band staat garant für de beste partyhits, klassiekers, ballermannhits, polka’s, hollandse knallers en feesthits in een geweldige mix.
Ideaal voor oktoberfeesten, bierfeesten, kermissen, braderieën, pleinfeesten en piratenfeesten.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Zugabe boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties