0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Zugabe

Biografie Zugabe

Wil je dat het publiek na afloop van het feest roept om; ZUGABE!  Dan moet je zeker deze Oktober en schlagerfest band boeken of inhuren.

Oktoberfest en schlagerfest band boeken

Dé band voor uw Oktoberfeest, Bierfeest, Tentfeest of elke andere gelegenheid waar der Saal op de Kopf mag.
We presenteren het beste van twee werelden: Duitsland en Nederland. En het publiek mag kiezen!

Voordelig bands en artiesten boeken

Een complete show met een interactie met het publiek. Zelfs de Duitse geraniums, houten hekjes en boerderijgeluiden mogen niet ontbreken.
En uiteraard zijn de verzoekjes geen probleem. Sterker nog; er worden bierviltjes uitgedeeld waarop men het verzoekje kan schrijven.

Oktoberfest band boeken voor scherp gage

“Als we ze kennen, dan spelen we ze. Als we ze niet kennen, dan spelen we ze ook, maar dan een stuk slechter…”  is een veel gesproken uitspraak van de zanger van de band Zugabe!

Zugabe boeken voor scherp gage

Maximaal entertainment en interactie met het publiek. De bandleden wisselen regelmatig van instrument en rennen soms zomaar het publiek in om op de tafels te gaan spelen. Tolle stimmung!

Herkenbaar repertoire

De (cover)band staat garant für de beste partyhits, klassiekers, ballermannhits, polka’s, hollandse knallers en feesthits in een geweldige mix.
Ideaal voor oktoberfeesten, bierfeesten, kermissen, braderieën, pleinfeesten en piratenfeesten.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Zugabe boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie