0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Bergvagabunden

Biografie Bergvagabunden

Oktoberfest en schlagerband Bergvagabunden is een orkest uit Duitsland. Een typische kapel met Bayerische volksmuziek en optreed in traditionele klederdracht.

Oktoberfest bands boeken of inhuren

Deze traditionele kapel speelt naast oktoberfeest– en Oostenrijkse volksmuziek ook enkele Nederlandstalige liedjes, uiteraard de Duitse meezingers en ook de klappers uit het Engels. Zeer allround dus.

bands boeken voor scherpste gage

De band bestaat normaliter uit 3 personen maar is ook uit te breiden naar grotere setting. Bv met een mooie zangeres in dirndl. De muziekinstrumenten zijn zeer divers en typisch Bayerisch.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Bergvagabunden boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties