0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Zanger Jeen

Biografie zanger Jeen

Zanger Jeen is gestopt met optreden. Vind hier meer zangers en troubadours.

Zanger Jeen is Jeen Waterlander. Een echte Fries die na jarenlang bij een geluidsbedrijf gewerkt te hebben zijn échte passie, zingen,  is gaan volgen en fulltime allround zanger is geworden.

allround zanger boeken

Als zanger zingt Jeen een breed repertoire en is inzetbaar als verzorger van achtergrondmuziek met nummers van bijvoorbeeld Frank Sinatra, Robbie Williams, Eric Clapton.

Zeer breed repertoire

Maar zodra het feest écht los is zal Jeen het niet laten om de echte feestknallers ten gehore te brengen. Nummers als Cooldown Cafe, Jan Smit, Frans Bauer, Blues Brothers,  Doobie Brothers etc.

Feestzanger voor scherpe prijs

Maar ook de nieuwste nummers uit de top 40 zullen niet vergeten worden. Jeen is een erg actuele zanger en zingt ook nummers als Daft Punk, Armin van Buuren, Avicii, Wildstylz etc.

Jeen als troubadour boeken

Jeen is in diverse settings te boeken. Als pure feestzanger tijdens feesten maar ook als troubadour is Jeen een zeer gewilde artiest. Bepakt met akoestische gitaar speelt Jeen bij bv. openingen, recepties, tuinfeest etc. Zeer breed inzetbaar.

Ook als band te boeken

Tevens is Jeen te boeken als band; de JWP band is een allround band bestaande uit 5 door de wol geverfde muzikanten.
Hier vind je meer info omtrent de JWP band.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Zanger Jeen boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie