0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Trekhawk

Biografie Trekhawk

De coverband Trekhawk is ontstaan nadat de boerenrockband Dolly en zien Tarrels gestopt is met spelen. Ferdy (Dolly) gaat zich meer richten op een solo carriere en de overige bandleden bestaande uit Ilja, Jasper en Mickey gaan verder onder de nieuwe naam.

Boerenrockband boeken of inhuren

Met het aantrekken van de nieuwe frontman Chris Wehkamp is de band weer op volle oorlogssterkte om de feesttenten en boerenrock festivals te overdonderen met hun Rock en Roll en gekkigheid.

Boek een band

Chris Wehkamp word ook wel de ambassadeur van de gekkigheid genoemd en hij zal zorgen dat je niet lang hoeft te treuren om het stoppen van Dolly en zien Tarrels. De nieuwe formatie rockt als vanouds en een feest zal het worden.

Trekhawk boeken voor scherpste gage

De band speelt als vanouds een uitgebreid repertoire van Jovink, Normaal, bekende rockklassiekers en uiteraard een aantal nummers van Dolly en zien tarrels.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Trekhawk boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties