0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Dolly & zien Tarrels

Biografie Dolly & zien Tarrels

Volle feesttenten, uitverkochte zalen en schuurfeesten waar de graan en stro halmen bij het volgende optreden nog weer uit de versterkers. Dat is wat Dolly en zien Tarrels zo kneitergek en uniek maakt!

coverband boeken of inhuren

Al vanaf 2007 zijn zij een begrip in de Drents-talige Rock en Roll scene. De band kenmerkt zich vooral door het schrijven van hun eigen muziek zoals bijvoorbeeld de Hits “OELEBOELE”, “BORSTHAAR”, “OOSTBLOK POLKA” en vééééle anderen.

(boeren)rock band boek je simpel online

Bij een optreden moet je denken aan.. Nee! je moet er helemaal niet bij nadenken.. Laat het gewoon op je af komen en je beleefd de avond van je leven! Kortom, laat je verstand samen met je kunstgebit op het nachtkastje liggen, want op bier hoef je niet te kouwen!

Rock en Roll boek je bij burolivemuziek.nl

Laten we wat stroom aftappen van ons thuus en een studio bouwen! Best jong, ik heb nog wel een kratje staan… Geef de jongens wat hout, een overtollige voorraad koelcelplaten en een flesje bier: een dag later heb je een studio! Nee, ze zijn niet te huur als timmerbedrijf, maar kunnen de boel wel flink verbouwen!

 

Dolly & zien Tarrels boek je voor scherpste gage

Inmiddels een jaar later zijn Dolly & zien Tarrels met een flinke aanloop wederom de studio ingedoken. Na een uiterst zware selectieronde zijn nauwkeurig 12,5 nummers gekozen om op CD te trappen! ’T Gaat d’r bij!! Waarbij? Bier natuurlijk!! Beuk die nummers in je grijze massa en kom mee bulderen bij één van de optredens! ! Check de Agenda!

De 4 knappe kerls van de band bestaat uit: Ilja Klamer, Mickey Bakker, Jasper Welink en Ferdy Doldersum.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Dolly & zien Tarrels boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties