0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Color Bones

Biografie Color Bones

De vier mannen van Color Bones zijn nieuw in de Indie scène maar toch zeker niet onervaren. De voertaal is Indie, maar de randjes worden ongegeneerd opgezocht tot aan de vertrouwde sounds van eind 90’s.

Indie muziek en coverbands boeken of inhuren

Puntig, stuwend, uitgesponnen, dynamisch, geef het de woorden die je wilt, maar het meest wordt de band gekenmerkt door een berg energie. Losgaan op het podium met stuwende drums, zagende gitaren en moddervette synths.

Bands en artiesten boek je simpel online

De bandleden kennen elkaar van vorige muzikale avonturen en besloten eind 2016 om in deze vorm aan de slag te gaan. Ondanks het relatief korte bestaan gaat het hard: de eerste single Comfort Zone werd erg goed ontvangen en bereikte de nummer één in de Indie chart van het Utrechtse Indie XL.

Coverband en eigen werk bands voor scherpste gage

In deze lijst staan de 40 beste songs van Nederlandse bodem van deze week op het gebied van pop, rock en Indie. De tweede single Sirens kwam in juni uit, en de nieuwe single wordt vanavond gepresenteerd!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Color Bones boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties