0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Moke

Biografie Moke

De band Moke is ontstaan door Zanger Felix Maginn hij wilde een eigen nieuwe band oprichten en vroeg daarbij de drummer van zijn toenmalige band, Rob Klerkx, met hem mee te gaan.
Gitarist Phill Tilli, bassist Marcin Felis en toetsenist Eddy Steeneken stemden ook in met dit plan toen ze benaderd werden en de nieuwe britpop band Moke was geboren.

Debuut

In 2007 maken de heren hun debuut met het album Shorland met het nummer Last Chance wat gebruikt werd als de eindtune van live verslagen van de EUFA championsleague bij studio spots op de NOS.
Maar Moke word pas echt in de media bekend bij het programma De Wereld Draait Door, waar de band een succesfol optreden en interview geeft.

Naamsbekendheid

Na het debuutalbum word Moke op de kaart gezet door middel van optredens op het bevrijdingsfestival in Haarlem en op Lowlands.
Ook staan ze in het voorprogramma van de bekende britse band Razorlight waarbij het publiek meer oog leek te hebben voor het voorprogramma dan het echte concert.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Moke boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties