0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Town of Saints

Biografie Town of Saints

Town of Saints is een indiefolkband uit Groningen en bestaat uit Harmen Ridderbos, Heta Salkolahti, Jesse Bosman, Jukka Kiviniemi en Berend Rombouts.

Town Of Saints heeft een traditionele klank van folk met een vleugje indie rock, zo word de band ook vaak vergeleken met Arcade Fire en Local Natives.

Indierock

Town of Saints ontstond in de zomer van 2010 tijdens een rondreis van Harmen Ridderbos met Teake Damstra. Het tweetal trad, onder de naam Stain of Teflon, als straatmuzikanten op in verschillende hoofdsteden van Europa.

Europa

Zo gaandeweg kwamen er muzikanten bij en gingen een aantal. Zo werd de basis gelegd voor de huidige formatie.

3FM Serious Talent

Vier dagen na de release van hun debuutalbum Something to Fight With werd de band op TV-show De Wereld Draait Door door Matthijs van Nieuwkerk  uitgeroepen tot 3FM Serious Talent met hun eerste single Carousel.

Hierna volgden tours door Nederland en grote delen van Europa waaronder een tour langs verschillende kerken en bijzondere plekken in Noord-Europa.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Town of Saints boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties