0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Balance

Biografie Balance

In de jaren ’90 was Balance onbetwist de beste liveband van Nederland. Nu zijn ze, voor zover mogelijk, alleen maar beter geworden.

Coverband

Zodra ze op het podium staan gebeurt er iets: noem het “magie”, noem het “de klik” of noem het gewoon “balans”.
Balance dus. Ze zijn weer terug, alsof ze nooit zijn
weggeweest. Met een aanvulling van 2 zangeressen en een nieuwe zanger is Balance weer in balans.

Allround repertoire

Noem het en Balance speelt het. Dat kan ook niet anders met zo’n grote palmares aan ervaring. Veel bands zeggen dat ze allround zijn, maar deze band maakt het waar.

Hits

Spelen naast de hedendaagse bekende hits ook de hits uit de jaren tachtig en negentig, zoals nummers van KC & the Sunshine Band, Toto, Bon Jovi, The Emotions, The Pointer Sisters, Aretha Franklin, maar ook klassiekers uit de jaren zestig en zeventig.

Muzikaliteit

Uiteraard op de onvergelijkbare, aanstekelijke Balance-manier. De losheid, de zuiverheid, de creativiteit, de muzikaliteit, maar vooral het speelplezier zijn zo uniek dat een optreden van Balance voor iedereen een onvergetelijke gebeurtenis zal zijn.

Diverse mogelijkheden

Balance is tevens in onderstaande setting te boeken

  • Balance Unplugged
  • Balance & Wings (blazerssectie)

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Balance boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties