0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Alpenzusjes

Biografie De Alpenzusjes

De Alpenzusjes is een Nederlands zangduo dat werd opgericht in 1980, ophield te bestaan in 2009 en in 2011 werd heropgericht.
Het duo maakte, zoals de naam al doet vermoeden, voornamelijk Nederlandstalige “Tiroler” schlagermuziek.

Feestact boeken voor scherp tarief

Het duo De Alpenzusjes werd opgericht in 1980 met als leden Carla Janssen Langendijk en Hanny Tholen. Tholen bleef slechts twee jaar bij de groep, waarna haar positie door achtereenvolgens verschillende andere zangeressen werd overgenomen.

Duo inhuren

Sinds medio 2007 werd deze plaats ingevuld door Edith Verboeket. In 2009 stopten De Alpenzusjes definitief met muziek maken.

Comeback de Alpenzusjes

Nadat de originele Alpenzusjes in 2011 het stokje hadden overgedragen aan de nieuwe Alpenzusjes is de Alpenexpres opnieuw op stoom gekomen.
Vanaf 2011 zijn er twee “nieuwe” Alpenzusjes, helemaal van deze tijd, met een frisse uitstraling en bijpassende kleding. Hun namen: Chantal en Kirsten.

De eerste hit van de nieuwe Alpenzusjes was “Naar voren, naar achter” uitgebracht in 2011. Tot op de dag van vandaag is dit één van de meest gedraaide platen in het uitgaansleven. De opvolger was de  “Jungledans“  die op zijn beurt werd opgevolgd door de hitsingle “Hutje op de hei“. Deze laatste single stond in de top 10 van meest gedraaide platen tijdens het carnaval van 2012!

Uitgeroepen tot beste feest act 2014

Alpenzusjes zijn klaar voor de carnaval.
De zingende zusjes zetten elk feest op zijn kop met hun aanstekelijke show met gezellige liedjes en  natuurlijk een polonaise op zijn tijd.

Niet voor niets werden ze in 2014 uitgeroepen tot Beste Feest Act bij de Party Awards.
Met hun nieuwe single Macho Hans schieten ze weer in de roos. Met deze vrolijke meezinger uit de studio van Goldfinger kunnen de voetjes weer van de vloeren en dansen de Alpenzusjes tot diep in de nacht.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Alpenzusjes boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties