0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Kempi

Biografie Kempi

Jerrely Slijger, bekend onder zijn artiestennaam Kempi, is een Nederlandse rapper van Curaçaose afkomst.

Successen

De Helmonder heeft tot op heden twee albums, vier ep’s en zeven mixtapes uitgebracht en werd tijdens de State Awards 2008 uitgeroepen tot beste hiphopartiest van Nederland. Zijn omvangrijke strafblad bezorgde hem de bedenkelijke eretitel ‘Gangsterrapper van de Lage Landen’.

Boeken Rapper Kempi

Muziek die je raakt tot diep in je hart, hard van tekst, belevenissen en gevoelens van Kempi in een perfect refrein. Dit alles maakt de raps van Kempi verfrissend voor de Nederlandse hiphopwereld.

Bekende Hits

  • PeterPanBoy
  • PPB2
  • PPB2 Remix
  • Rap n borie
  • Du zoon 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Kempi boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties