0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu

Zijn jullie goedkoper dan een ander bureau?

We zijn in ieder geval niet duurder.

Gegarandeerd! (en anders krijgt u het verschil terug + extra korting)

Alle prijzen die vermeld staan op deze site zijn algemene prijzen welke wij rechtstreeks inkopen bij de bron.

Band of artiesten boeken

In 9 van de 10 gevallen zit een band/artiest bij een eigen boekingsbureau (management). Tussen de in- en verkoop zit een provisie welke vastgesteld is door het managementbureau en dat is ons deel.

Het gage word door ons niet verhoogd met extra kosten en het verkoopgage is dus hetzelfde gage als bij het management van de band of artiest of ieder ander gerespecteerd boekingsbureau.

Boek livemuziek voor de scherpste gages

Het kan ook voorkomen dat een band of artiest niet bij een managementbureau zit en de boekingen zelf doet. Dan kopen wij rechtstreeks in bij de bron en hebben dan altijd het laagste gage door de goede afspraken die wij hebben met deze band of artiest en de minimale verhoging van boekingsfee.

Boek een band

Indien wij een complete line up voor een festival of feest mogen verzorgen, zorgen wij voor een mooie package deal. Jij gunt ons de planning en wij gunnen jou een korting. Deze korting komt dus voort uit de provisie die wij ontvangen en daarvan een deel afstaan als packagedeal. Mooie samenwerking toch?

Livemuziek boeken of inhuren

Het kan dus écht uitmaken om bij Burolivemuziek.nl jouw complete kermisprogramma of festival neer te leggen. Wij verzorgen het graag en tegen een mooie packagedeal korting.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?