0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Jan Spijkerman

Biografie Jan Spijkerman

Tot ongeveer 8 jaar geleden, toen hij voor de grap op het podium klom om een liedje te zingen kreeg hij het hele publiek mee, de reacties waren zo positief dat dit een begin was van zijn carriere. Spijkerman was altijd al muzikaal hij speelde accordeon maar wilde zich richten op zijn nieuwe uitdaging zang voor publiek.

zanger boeken voor scherp tarief

Heeft u een halfuur act nodig? Dan is Jan Spijkerman de perfecte match voor u. Niet alleen daar is hij goed in ook perfect te boeken als avondvullende zanger.

Nederlandstalig

Jan is een echte feestmaker en weet overal de goede snaar te raken voor een prachtige feest sfeer. Houd u van Nederlandstalig repertoire dan slaat Spijkerman de spijker op zijn kop tijdens uw feest of evenement.

Mega Top 100 & TV Oranje

Zijn single “Stom” is uitgekomen in januari 2010 en kwam in de eerste week al binnen op de 70e plaats van de Mega Top 100. De single word meteen mega vaak gedraaid via verschillende radio zenders. Onder andere Radio NL, radio Continu en radio Simone. De bijbehorende clip krijgt vervolgens veel aandacht bij TV Oranje.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jan Spijkerman boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties