0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Moeflons

Biografie Moeflons

Moeflons Feestband is een strakke dampende feestband die al jaren door nederland toert om in feesttent kroeg zaal of tijdens een dorpsfeest de boel op de kop te zetten.

Feestartiesten en coverbands boeken of inhuren

Deze top Feestband is een betaalbaar passend alternatief op welk feest dan ook, alles kan, niks moet, maar feest zal het worden met een repertoire van Jan Smit tot Queen, Robbie Williams tot Jannes en alles wat daar tussenin zit. Écht van alle markten thuis.

Moeflons boeken voor scherpste gage

Een muzikale verassing die van een feestje een FEEST maakt.  Door de jarenlange ervaring en passie voor het vak staan de bandleden  op elk (tent)feest, bruiloft of evenement hun mannetje.

Oktoberfestband inhuren

Als coverband kun je deze band ook boeken als; Die lustige Moeflons. In deze formatie spelen ze de beste Schlagers, apres ski knallers en oktoberfest hits.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Moeflons boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties