0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Joel Borelli

Biografie Joel Borelli

Joel Borelli heeft jarenlang gespeeld met de beste piano entertainers uit Europa en Amerika in de Scheveningse pianobar Crazy Piano’s en is nu te boeken met de beste live muzikanten.

Pianoshows en solisten boeken of inhuren

Joel brengt op zijn piano een veel omvattende mix aan muziek en is multi inzetbaar op de meest uiteenlopende feesten. Interactie en muzikaliteit brengt hij tezamen.

coverbands en artiesten bij Burolivemuziek.nl

Van Sinatra naar Dance en van Eighties naar Michael Buble en als het publiek daarom vraagt, Hazes. Dit alles gebracht met passie, stijl en energie, vol kwaliteit en met een hartveroverende vertederende  flair. De bekendheid van deze act is in snel tempo aan het toenemen.

Joel Borelli boeken voor scherpste gage

Menig optreden start met een chique Jazzy touch maar eindigt in een feest met de grootste hits. Het publiek kan verzoeknummers indienen die allemaal live gespeeld worden. Losgaan, meezingen en genieten!

Een complete band rond Joel? Dat kan met The Joel Borelli Show!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Joel Borelli boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties