0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
uitvaart pianist Dick Schuur

Biografie uitvaart pianist Dick Schuur

Afscheid nemen van een dierbare is vaak verdrietig en moeilijk. Gepaste muziek tijdens de uitvaart kan echter de pijn verzachten en het afscheid tot een mooie en persoonlijke herinnering maken.

Live muziek tijdens uitvaart

Mijn naam is Dick Schuur, professioneel pianist. Ik verzorg sfeervolle, troost gevende muziek bij de uitvaartplechtigheid.
Ook muziek die bij uw overleden dierbare past, waar u speciale herinneringen aan bewaart, kan in overleg worden uitgevoerd.

Prachtig pianomuziek

Pianomuziek kan zorgen voor mooie rustpunten tijdens de dienst, momenten waarop uw gasten de gesproken woorden op zich in kunnen laten werken.

Mijn muziek kan tijdens de begrafenis of crematie gevoelens verwoorden die normaal gesproken moeilijk tot uitdrukking kunnen worden gebracht en kan tevens een mooie laatste groet zijn aan uw verloren dierbare.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je uitvaart pianist Dick Schuur boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties