0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Alaniz

Biografie Alaniz

Alaniz is een zangeres met jarenlange muzikale ervaring in verschillende bezettingen. Ze is zich daarna gaan specialiseren tot “all-round one woman band” wat niet vaak gebeurt.

Repertoire

In de loop der jaren heeft ze een zeer breed repertoire opgebouwd en brengt daardoor voor elk publiek wat wils.
Van ballads tot dance classics, pop-rock, disco, rock & roll, een gevarieerd programma met nummers uit de jaren ’50 ’60 ’70 tot aan top 40 nummers, swingende songs van o.a. Tina Turner, The Pointer Sisters, Anouk, Adele etc., maar ook de Nederlandstalige feestmuziek wordt niet vergeten.

One woman band

Alaniz begeleidt zichzelf met professionele orkestbanden, gitaar, conga en percussie. De optredens worden helemaal alleen verzorgd.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Alaniz boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties