0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Kerstman Looporkest

Biografie Kerstman Looporkest

Op en top kerstsfeer op de markt, in een winkelcentrum of waar dan ook! Deze Kerstmannen (en kerstvrouwen) spelen zowel de klassieke kerstliederen als de swingende Engelse en Amerikaanse carols origineel én in dixie arrangement.

Livemuziek voor kerst boeken of inhuren

Uiteraard met zang en gevoel voor de zo gezellige tijd van het jaar. Dit looporkest klinkt als een klok, een kerstklok wel te verstaan.

Dit looporkest in passend outfit voor de kerst is Multi inzetbaar en zorgt altijd voor een vrolijke noot. Het looporkest is in diverse samenstellingen te krijgen en zelfs met zangeres als kerstvrouw.

Kerstman looporkest voor scherpste gage

Bij een kerstfair of Dickens festijn, dit kerst looporkest vertolken voor u graag de bekendste kerstliederen. U mag meezingen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Kerstman Looporkest boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties