0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Small Affair

Biografie Small Affair

Op zoek naar een geweldig easy listening duo? Gitarist Job Kaihatu en vocalist en saxofonist Benjamin zorgen voor een onvergetelijk avond vol met akoestische hits.

Benjamin Vocals & Sax, Small Affair, Threesome Jazz en Piano Royale

Small Affair is te boeken voor intieme ceremonies, recepties en borreles. Ze spelen van soul tot house, hun repertoire is daarom ook heel breed. Als u een speciaal verzoek heeft maakt Small Affair daar een eigen prachtige versie van. Zij zijn als een geweldig duo te boeken, maar ook zeker in verschillende combinaties. Zo is de vocalist en saxofonist Benjamin ook als soloartiest te boeken. Hij speelt dan vooral huiskamerconcerten, bruiloften en festivals.

Small Affair is ook te boeken als trio, Threesome Jazz. Zij zijn een geweldig jazz trio dat Jazz, Soul, Rhythm & Blues en Motown spelen. Benjamin wou graag een jazzy trio dat alle romantische en bekendste jazzy songs speelt. Gitarist (Job Kaihatu), vocalist en saxofonist Benjamin en Dave Breidenbach op de contrapas slagen erin om een van de beste jazz trio’s te zijn.

Feesten en partijen is voor Small Affair ook geen enkel probleem, Piano Royale zorgt voor een geweldige avond. Als u opzoek bent voor een spetterende party-act is Piano Royale precies wat u zoekt. Met Benjamin als vocalist en saxofonist speelt hij samen met pianist Johnny Corsie in de geweldige alles-op-verzoek pianoshow. Deze band speelt de sterren van de hemel en zorgt voor een goed en gezellig feestje met uw favoriete nummers.

Small Affair boeken of huren?

Small Affair is een geweldig akoestisch duo. Benjamin speelt als geweldige soloartiest, akoestisch duo, jazzy trio en als pianoband op. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Small Affair boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie