0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Q5 New Style

Biografie Q5 New Style

De beats van een DJ versterken een dynamische live band, de ultieme combinatie van entertainment en live muziek!
Vijf getalenteerde entertainers nemen je mee in een unieke live dance experience vol show en interactie.

Coverband boeken of inhuren

Deze band speelt alles live door samen op de beats van de DJ in te spelen en andersom natuurlijk ook. Hierdoor ontstaan originele mashups die je nog nooit zo hebt gehoord, en dan heb je ook nog de imponerende visuals op een mega muur van led-verlichting. Dit alles zorgt voor een sensationele avond en een knaller van een feest!

Boek Q5 New Style

LADY J: betoverende blonde krullen, super stem en een outfit waarbij altijd alles moet glitteren.
WOUTER: artiest die iedereen aansteekt met zijn enthousiasme, performance en looks. Met zijn raps, moves, gitaar en zang.
DJ DEF: onder de stagename DJ Def heerst Foppe over zijn wheels of steel.
LARS: de beatmaster van Q5. Met een bijzondere combinatie van drums en electronics zorgt hij voor de veelzijdigheid aan beats.
LOBKE: Zonder twijfel de stoerste bassiste van Nederland. Bewapend met haar knalroze gitaar beukt ze de bastonen uit de speakers.

Live will never be the same!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Q5 New Style boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties