0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Trigger

Biografie Trigger

Voorzien van een zware lading ervaring en een bijna oneindige voorraad repertoire is de band Trigger in staat om van elk evenement een waar feest te maken. Met het motto; ‘beheerst waar het nodig is en knallen waar het kan!’ laat de band zien dat ze op alle verschillende evenementen ingezet kunnen worden.

Repertoire

Deze coverband speelt o.a. jaren 80-90, Nederlands talig, top 40 van nu , en niet te vergeten een stevige portie rock muziek!
De band voor je evenement, of het nu een kermis, bedrijfsfeest, zomerfeest of besloten feest betreft, Trigger zorgt ervoor dat het dak eraf gaat!

Geluid en licht

Uiteraard kan een band niet zonder techniek en zoals u mag verwachten gaat Trigger dan ook ieder optreden op pad met een gedegen installatie, voorzien van de laatste technieken op het gebied van geluid en licht.

De band Trigger is gestopt! Bekijk hier meer coverbands

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Trigger boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties