0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
ZO! Gospel Choir

Biografie ZO! Gospel Choir

ZO! Gospel Choir is het meest gevraagde en populairste koor van Nederland. Het koor staat onder muzikale leiding van Berget Lewis en Shirma Rouse en zingt een repertoire dat bestaat uit een aanstekelijke cross-over mix van Black Gospel, Soul, RnB met Pop invloeden.

gospelkoor boeken of inhuren

Het “Beste Koor” van Nederland is opgericht in augustus 2010. Sindsdien toeren ze met groot succes door binnen- en buitenland. Zo stonden zij in 2016 op het podium van het prestigieuze North Sea Jazz Festival.

zangers en zangeressen bij Burolivemuziek.nl

Samen met meester saxofonist Kamasi Washington, zijn virtuoze band en het onvolprezen meervoudig “Grammy Award” winnaars het Metropole Orkest en traden zij op tijdens Europride Freedom Concert op de Dam in Amsterdam.

bands boeken voor scherpste gage

In december 2015 schitterde ZO! Gospel Choir in “The Christmas Show” van Stage Entertainment naast “O’G3ne“, “Jamai“, “Edsilia Rombley” en “Nicolette van Dam”.

Bij de perspresentatie in het Stedelijk Museum in Amsterdam, waar de terugkeer van de Disney musical “The Lion King” in Nederland wereldkundig werd gemaakt, zong ZO! Gospel Choir met de hoofdrolspelers, die respectievelijk in Londen en Madrid op de planken staan, de grootste hits uit deze vermaarde theaterproductie.

Gospelkoren boek je simpel online

ZO! Gospel Choir deelde ook het podium met superster “Oleta Adams” en het Britse popidool en “Grammy Award” winnaar “Sam Smith”. Samen met hem vertolkte het koor zijn wereldhit “Stay with me” in een live uitzending van “RTL Late Night” van talkshow host Humberto Tan.

Met de “Ladies of Soul” (Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis, Candy Dulfer, Edsilia Rombley en Glennis Grace) stond ZO! Gospel Choir tijdens de “Live in the Ziggo Dome” concertserie op het podium in een bomvolle Ziggo Dome, met de bekroonde rapper “Typhoon” spetterde ZO! Gospel Choir in de afsluiting van de “Lobi da Basi” tour en met “Alain Clark” stond ZO! Gospel Choir op de planken tijdens de “Walk with me” theatertour.

ZO! Gospel Choir boeken

Op de nationale televisie is ZO! Gospel Choir allang geen onbekende meer. Zo zijn ze onder meer te zien geweest in TV programma’s als “De Wereld Draait Door”, “Kerstfeest op de Dam”, “DWDD Guilty Pleasure Kerst”, “The Voice Kids”, “Live4You”, “Koffietijd”, “Sta op tegen Kanker” etc. etc.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je ZO! Gospel Choir boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie