0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Koorn Pik & de Dørsvlegels

Biografie Koorn Pik & de Dørsvlegels

De West Brabantse boerenrockband Koorn Pik & de Dørsvlegels ziet zichzelf als een regelrechte hommage aan de boerenrock. Eigen nummers in het Brabants dialect afgewisseld met covers van de grootste bands in dit genre. Want boeren blijven boeren!

Boerenrock band boeken of inhuren

Een gebrek aan een echte boerenrockband in West Brabant was eind 2014 voor de mannen een reden om een band op te richten als Brabants eerbetoon aan de dialect rock waarmee bands als Normaal en Bökkers geschiedenis schreven.

Coverband boeken

De band bestaat uit door de wol geverfde muzikanten die gezamenlijk meer dan een eeuw aan podiumervaring hebben. Al vanaf het begin combineert de band covers met eigen werk.

Een band boek je bij Burolivemuziek.nl

Naast eigen repertoire zal de band de grootste hits van o.a. Normaal, Mooi Wark, Jovink en Bökkers coveren. Solo Gitarist Cor Bruntink is rasechte Achterhoeker en hij is hiermee het geheime wapen van de band voor de typische boerenrock gitaar solo’s.

Koorn Pik & de Dørsvlegels boeken

Dampende feesttenten, springende en zingende menigtes, liters bier, balen stro, trekkers en onvervalste, stampende boeren rock ’n roll. DAT zijn Koorn Pik & de Dørsvlegels!

Boerenrockband boek je online

Waar de band speelt volgen comlimenten voor hun originaliteit en het haast grenzeloze enthousiasme waarmee zij spelen. De gemiddelde leeftijd van de bandleden mag dan wel iets hoger liggen dan dat men gewend is bij soortgelijke bands; de berg ervaring die alle leden inmiddels hebben opgedaan is onbetaalbaar gebleken.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Koorn Pik & de Dørsvlegels boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties